Skåne Smålands Järnvägsförening

Parcelas

Mejerivägen 7 , 287 31 Strömsnäsbruk

Descripción

Skåne Smålands Järnvägsförening är en historisk destination som erbjuder en unik upplevelse för alla besökare som söker ett smakprov på det förflutna. Anläggningen är belägen intill Strömsnäsbruk i Småland och lockar med en mångfald av faciliteter för en minnesvärd vistelse. Här kan du uppleva autentiska tåg från förr, vackra lokstallar och spännande verkstäder. För de som vill fördjupa sig i järnvägens historia erbjuds guidade turer och informativa utställningar. Dessutom finns det möjlighet att hyra och cykla dressin längs med banan, vilket är ett perfekt sätt att utforska omgivningarna på ett annorlunda sätt. Under din vistelse kan du även njuta av avkopplande promenader längs med banvallen och ta del av den fridfulla atmosfären som präglar området.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I närområdet kring Skåne Smålands Järnvägsförening finns det en mängd sevärdheter och aktiviteter att utforska. Ta en promenad genom det historiska Strömsnäsbruk och upptäck dess industriella arv och charmiga atmosfär. Besök gärna lokala restauranger och kaféer för att smaka på läcker mat och njuta av en välsmakande fika. För den som är intresserad av naturen finns det vackra vandringsleder och badplatser i närheten där du kan koppla av och njuta av den omgivande naturen. Passa även på att utforska lokala marknader och butiker för att uppleva det genuina småländska folklivet.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Innan din vistelse på Skåne Smålands Järnvägsförening är det bra att förbereda sig för en spännande och minnesvärd upplevelse. Kom ihåg att ta med dig bekväma skor för att utforska området till fots och kläder som passar för väderleken. Glöm inte heller att ladda upp kameran för att fånga alla de vackra ögonblicken under din vistelse.

Välkommen till Skåne Smålands Järnvägsförening – din destination för en resa tillbaka i tiden!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

No especificado

Check-out:

No especificado

Campings cercanos