Skånes Djurpark - Camp Oak

Glamping

Jularp 150, 243 93 Höör

Descripción

Sov med björnar och vargar som närmaste granne! Camp Oak på Skånes Djurpark erbjuder en campingupplevelse utöver det vanliga. Var med om en tvådagars vildmarksupplevelse för hela familjen där ni bor mitt djurparken i vår magiska tältby. Du kommer nära djur och natur på ett sätt du inte trodde var möjligt tidigare.

Du bor du bekvämt i våra tentipitält utrustade med värmeelement och elektricitet, mitt i djurparkens förtrollade skogar. Tälten är med andra ord uppvärmda och har tillgång till både eluttag och varma liggunderlag. Här får ni både en ekologisk frukost i naturen och kvällsmat över öppen eld. Dessutom får ni den unika möjligheten att besöka våra häftiga djur i skymning såväl som gryning två dagar i rad.

En vistelse på Camp Oak inkluderar:

 • En övernattning i tältbyn Camp Oak
 • Två dagars inträde till Skånes Djurpark
 • Kvällsmat och frukost vid lägerelden
 • Gratis parkering
 • Guidade turer efter att parken stängt

Priset är 4495 kronor för upp till 4 personer, barn under 3 år följer med utan kostnad. Extra personer betalar 500 kr per person.

På Skånes Djurpark bor nordiska djur i vacker miljö. Vargar, björnar, sälar och över 60 andra djurarter. Under din vistelse får du följa med djurvårdarna när dem matar och aktiverar alla söta djur i djurparken. På Skånes Djurpark får du ta del av en helt magisk upplevelse med 100% mys- och vildmarksgaranti.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På Skånes Djurpark har du alltid nära till lekplats, du har ett äventyrsbad och det finns gott om vandringsmöjligheter i närheten. Skåne Djurpark är världens största djurpark för nordiska djur. Parken ligger mitt i skånska vildmarken och ger dig ett unikt tillfälle at komma nära björnar, vargar och andra nordiska djur på ett sätt du inte tidigare trodde var möjligt. I dagsprogrammet kan du dagligen följa djurvårdarna när dem matar, aktiverar och lära känna alla härliga djur på Skånes djurpark.

För de mindre barnen finns det möjlighet att hälsa på Fåret Shaun i ett 20 000 kvm stort land med traktorbana med Massey Ferguson traktorer och bondgårddjur av alla dess slag. Garanterat är att ni kommer träffa alla favoriter från TV – Fåret Shaun, Timmy Lamm, Bitzer är alla på plats och bjuder dagligen på skojiga upptåg i parken.

På Skånes Djurpark hittar du även Expedition UPP, en svajande äventyrsstig bland trädtoppar som ger dig helt nya sätt att uppleva djurlivet. 9 meter över marken slingrar sig hängbroar längst ett 350 meter långt äventyr som gör jakten på vargar och kronhjortar till något helt annat. Skånes Djurpark bjuder även på ett härligt äventyrsbad med svalkande vattenlek, vattenrutschkanor som sänker tempen även den varmaste sommardag. Som att inte detta var nog, har du även Vaxsjön på promenadavstånd från parken där du kan uppleva en härlig badplats i vacker miljö.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

DETTA REKOMENDERAR VI DIG ATT HA MED DIG TILL DITT ÄVENTYR HOS OSS:

 • Eget lakan (obligatoriskt)
 • Sovsäck (Detta kan du hyra av oss för 99 kronor/styck)
 • Varma kläder – ibland kan det bli riktigt kyligt kvällar hos oss
 • Regnkläder – det finns inget dåligt väder och vi vill inte gå miste om en chans att ge oss iväg på äventyr
 • Ombyte – Var beredd på alla kläder och snabba väderomslag
 • Vattenflaska – Alla äventyr börjar med en flaska vatten
 • Ficklampa – Mörkret kan göra det klurigt att hitta tillbaka till socksäcken
 • Sittunderlag – Mossa fungerar fint men ett extra underlag har väl aldrig skadat
 • Nalle – När vargen ylar vill väl alla ha ett gosedjur att krama om
 • Kudde – Vem har inte med en kudde på semestern?
 • Extra täcke/filt – Är du frusen av dig eller har du en favoritfilt? Ta med den!

Somna till vargarnas yl på Skånes Djurpark och Camp Oak

Välkommen till Skånes Djurpark!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-30/09

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos