Skansens Småstugor

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Härjedalsvägen 601, 827 73 Kårböle

Descripción

Välkommen till Skansens Småstugor, en pärla belägen längs Ljusnan i Kårböle, Hälsingland. Här erbjuder vi en idyllisk campingupplevelse med stugor och ställplatser vid foten av det majestätiska Skansberget. Våra sex fyrbäddsstugor och det charmiga Fexet, alla med fantastisk utsikt över Ljusnan, är perfekta för en avkopplande vistelse. Varje stuga är utrustad med fyra bekväma bäddar i form av två våningssängar, ett minikök med nödvändiga husgeråd och kylskåp. Dessutom har du bekvämligheten av att parkera precis utanför stugan.

För den som föredrar camping finns även ställplatser tillgängliga för att parkera husvagn eller husbil. Vårt servicehus, beläget endast 40 meter från stugorna, erbjuder gratis duschar, WC-faciliteter och möjligheter för disk och tvätt. Här hittar du även extra bekvämligheter som tvättmaskin, mikrovågsugn och sopkärl, allt ingår i hyran utan extra kostnad. Det är den perfekta platsen för en avkopplande och bekväm vistelse mitt i naturens skönhet.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Upptäck det omgivande området genom att ta en kort promenad till det historiska Kårböle Skans. Njut av fiske och utflykter med våra uthyrningsbara båtar och kanadensare. För de äventyrslystna finns vandringsmöjligheter och natursköna platser att utforska. Oavsett om du är här för avkoppling eller äventyr har Kårböle och Skansberget något för alla.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Innan du anländer, kom ihåg att alla boendealternativ inkluderar tillgång till vårt fullt utrustade servicehus med toaletter, duschar och diskmöjligheter. Drickbart vatten finns tillgängligt. Glöm inte att boka online för att säkra din vistelse och få bästa möjliga pris. Vår vänliga personal ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig vistelse vid Skansens Småstugor i vackra Kårböle!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

09/05-27/10

Check-in:

13:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos