Skokloster Camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Skoklostervägen 47, 749 96 Skokloster

Descripción

Vackert beläget i en kulturhistorisk miljö på Skohalvön, mellan Stockholm och Uppsala, hittar du Skokloster Camping. Campingen har en egen badstrand vid Mälaren som är långgrund och passar perfekt för folk i alla åldrar.

Skokloster Camping har över 180 campingtomter och tältplatser tillsammans med ett flertal mysiga stugor. Samtliga tomter finns på kuperad terräng i blandskog och ramas in av björkskog vid infarten till Campingen. Det finns även ett hotell i anslutning till restaurangen som kan bokas.

I servicehusen hittar du alla moderna faciliteter du behöver för en behaglig vistelse. Receptionen är bemannad mellan mån-sön 08:00- 20:00 under högsäsong och mån-fre 17:00-20:00 under lågsäsong.

Det finns även möjlighet att beställa frukostpaket med kaffe och te för dig som önskar det.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Det saknas inte aktiviteter på Skokloster Camping. Med sitt läge mellan Stockholm och Uppsala men mitt ute i naturen är det verkligen en perfekt plats för dig som vill kombinera stadsliv med naturliv.

Restaurang Sjökrogen som ligger mitt på campingen med en underbar altan ger dig utsikt över vattnet och möjligheten att uppleva den vackra solnedgången över Mälaren och Sjöö Slott. Restaurangen har fullständiga rättigheter och utsökt mat - Missa inte den!

Stranden är även utrustade med en mängd olika hinderbanor och hoppborgar som är väldigt populära för barn i alla åldrar. Även fisket är fritt här med ett fint fiskevatten som sträcker sig kring området. Du kan även hyra båt om du vill ta dig ut på Mälaren. Skokloster Camping erbjuder även minigolf och boule.

I närheten av Skokloster Camping ligger ett av norra Europas mest kända naturreservat som utgör stora delar av halvön, Här finns fina vandringsleder och motionsspår. Den bevarade blandskogen i det karaktäristiska mälardalska landskapet är fullt av runstenar och andra fornlämningar gör att du lätt glömmer bort tiden.

Skokloster Slott är en annan höjdpunkt och ett måste för dig som bor på Skokloster Camping. Slottet är framförallt känt för att vara världens kanske främsta barockmuseum. Slottets historia sträcker sig tillbaka hela vägen till 1654 då greven och fältmarskalken Carl Gustaf Wrangel började bygga slottet. Det är även ett av Sveriges största privatpalats och markerar för många den svenska stormaktstidens mest framgångsrika period. Allt är väldigt välbevarat här med en stor samling av konst, vapen, möbler, textilier och annat som symboliserade tiden mellan 1550 - 1830.

Precis i närheten till slottet ligger även Skoklosters kyrka som är från 1200 talet. Skokloster Camping erbjuder verkligen det mesta i sin omgivning.

Som om inte det skulle vara nog har du endast 60 km till Stockholm och 50 Km till Uppsala. Landets huvudstad och landets äldsta stad är två städer som knappast behöver en närmare beskrivning.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Skokloster Camping är inte långt ifrån Stockholm, förbindelserna är med andra ord mycket goda. Här kan du ta anslutningsbussar direkt från huvudstaden eller ifrån Uppsala. Att ta sig till Stockholm och sen vidare till Skokloster är självklart enkelt varifrån du än befinner dig i landet.

De små mysiga vägarna till Skokloster Camping och alla de mysiga campingtomterna anläggningen erbjuder, gör självklart att även husbil och husvagn är ett perfekt sätt färdas.

Även om Skokloster Camping har ett stort utbud av platser blir det oftast uppbokade snabbt under sommarmånaderna. Vissa perioder bokas redan tidigt på året. Det gäller med andra ord att vara ute i god tid när du ska boka din vistelse på denna sommarpärla.

Varmt välkommen till Skokloster Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

30/04-29/09

Check-in:

1300

Check-out:

12:00

Campings cercanos