Snäckö Canvas Hotell & Kajak

Glamping

100 Snäckövägen, 22340 Geta

Descripción

Varmt Välkomna till Snäckö Canvas Hotell på Åland. Här finns totalt 5 tältsviter. Varje svit har en dubbelsäng men kan på begäran bytas till 2 enkelsängar. Tälten är 20kvm stora och luftiga och gjorda av tjock canvasduk, och håller för alla väder. Här kryper du ner i en skön 160cm säng med varma täcken och härliga kuddar, sängarna är bäddade i hotellstandard.

Utanför tälten finns en altan med sittmöbler där ni kommer att avnjuta frukostlådan som serveras till er på morgonen.

Intill oss hittar ni Lolo's Seaside Café, som serverar både lunch och middag alla dagar i veckan. Kika gärna in på deras hemsida nedan.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Hos oss på Snäckö Canvas Hotel är enkelheten en stor del av vårt koncept därför finns det inget rinnande vatten för dusch och endast utedass att tillgå på området. För den känslige finns det riktig toalett att låna hos vår granne Lolo's Seaside Café enligt deras öppettider.

För den som vill går det att boka vår bastuflotte för bad och bastu. Tvål och schampo från Sjö & Hav finns att låna. Kom ihåg att ta med egna handdukar.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Våra tält är utrustade med första förbandslåda samt brandsläckare om olyckan skulle vara framme. För alla typer av skador har gästen ett eget ansvar och tar en egen risk.

Kom ihåg att värna om naturen och respektera platsen du är på och inte förstör eller skräpar ner och håller en normal ljudnivå under din vistelse hos oss.

Varmt välkomna till oss på Snäckö Canvas Hotel!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos