Söderhagen Camping & Gästhem

Parcela de camping

Carpas

Degersandsv 127, 22270 Söderhagen

Descripción

Söderhagen Camping & Gästhem ligger beläget i den sydvästra delen av Åland och drivet av familjen Eklund sedan 1992, erbjuder en närkontakt med naturen och en familjär atmosfär med SKÖNA SÄNGAR. Detta är en utmärkt plats att utgå från när man vill utforska Åland.

Här serveras äkta åländsk husmanskost med råvaror som är ekologiska och närproducerade. Vår restaurang, som är LCHF-godkänd, erbjuder allt från en kopp kaffe med hembakat bröd till ålandspannkaka och dagens rätt. Vi röker fisken själva i vårt rökeri.

För de som önskar en mer avkopplande vistelse finns en vedeldad strandbastu och möjlighet att beställa frukostkorg levererad direkt till tältet eller husvagnen. Receptionen, som även har ett mindre sortiment av livsmedel under högsäsongen, finns i restaurangbyggnaden

Med 30 års erfarenhet av att servera allt från skolgrupper med lågbudget till flerrätters bröllop, är vår flexibilitet och gästvänlighet väl uppskattad.

För den som är intresserad av fiske eller paddling, erbjuder Söderhagen utmärkta förutsättningar med lånebåtar och tips om bra fiske- och paddelvatten. Det är också ett uppskattat stopp för cyklister och motorcyklister med möjlighet att parkera direkt utanför rumsdörren.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

The campsite is located directly next to the sea and the Västerfjärden. We have free rowing boats and life jackets for our guests. In the service building there are showers, WC, washing machine, TV and kitchen for self-catering. If you have guests who want to stay overnight, there are also guest house rooms and sheets for rent.

In our restaurant we serve delicious food and you may find yourself having a happy birthday after your meal.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

We have free WiFi.

Welcome to Söderhagen Camping & Guesthouse.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos