Sommens camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Lugnavägen 6 , 573 61 Sommen

Descripción

Sommens Camping i Småland är en idyllisk plats för dig som söker en avkopplande och naturnära campingsemester. Belägen i hjärtat av Småland, erbjuder campingen en unik möjlighet att uppleva den fantastiska skånska naturen och samtidigt njuta av en mängd faciliteter och aktiviteter på och i närområdet.

Campingen har en mängd olika boendemöjligheter, från traditionella tältplatser till utrustade stugor samt platser för husbilar och husvagnar. Oavsett vilket boende du väljer, kan du vara säker på en bekväm och praktisk upplevelse.

Här finns 4 stugor för uthyrning och cirka 20 dyngsplatser av totalt 100 stycken belägna på området.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Sommens Camping i Småland erbjuder en mängd aktiviteter för hela familjen, inklusive fiske, simning, vandring, cykling, minigolf och andra utomhusaktiviteter. Det finns också en mängd platser i närområdet värt ett besök, inklusive en restaurang, en bar, lekplats med mera.

Vad som gör Sommens Camping i Småland unikt är den fantastiska omgivningen. Campingen ligger nära den vackra sjön Sommen, och området omkring erbjuder en mängd vandringsleder och cykelvägar genom den vackra skånska naturen. Du kan också besöka några av de många intressanta sevärdheter i området, inklusive gamla kyrkor, herrgårdar, museum och självklart Astrid Lindgrens värld!

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vi har öppet året runt! Välkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-27/08

Check-in:

14:00 - 20:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos