Stadheimfossen Camping og Hytter

Parcela de camping

Bygda 181, 6218 Hellesylt

Descripción

Velkommen til Stadheimfossen Camping & Hytter, en fredelig oase i Møre og Romsdal fylke, like utenfor Hellesylt.

Her tilbyr vi et variert utvalg av overnatting i naturskjønne omgivelser, perfekt for bobiler, campingvogner og telt.

Med grønne og velpreparerte gressplener har hver oppstillingsplass tilgang til strøm og egen tømmestasjon for en bekymringsfri campingopplevelse.

Sanitæranlegget vårt er utrustet med separate dame- og herretoaletter, begge med dusjmuligheter. For din bekvemlighet har vi også et eget rom for matlaging og oppvask, i tillegg til tilgjengelige fasiliteter som vaskemaskin og tørketrommel.

Hos oss kan du også utforske de vakre omgivelsene, ta fine fjellturer eller prøve lykken med fiskestangen i den nærliggende lakseelven. Med vår beliggenhet ved Korsbrekkeelva, bare en kort kjøretur fra Hellesylt sentrum har du alt du trenger for et minneverdig opphold.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Stadheimfossen Camping & Hytter ligger strategisk plassert kun 1,5 km fra Hellesylt sentrum, hvor du kan nyte godt av lokale butikker og en herlig badeplass.

Bare fem minutters kjøring skiller deg fra Hellesylt ferjekai, hvor du kan ta fergen over til Geiranger og oppleve den verdensberømte fjorden.

For de som foretrekker fjellturer og naturskjønnhet, er Norangsdalen bare en 24-minutters kjøretur unna. Denne vakre dalen byr på en spektakulær natur som er vanskelig å finne maken til.

Og for de som kommer lengre fra ligger Stryn kun 51 minutter unna med bil, og Ålesund, med sin Art Nouveau-arkitektur, er mindre enn to timer unna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For sportsfiskere er Stadheimfossen Camping & Hytter et kjent sted for laksefiske i Korsbrekkeelva, hvor fiskere fra inn- og utland samles for å jakte på storlaksen.

Den største laksen fanget veide hele 24,5 kg, noe som vitner om de gode fiskemulighetene her. Fiskekort er tilgjengelige og kan kjøpes direkte på campingen.

Når du planlegger ditt opphold hos oss, husk at du er i nærheten av alt du trenger for en perfekt ferie. Enten det er fiske, vandring, eller en rolig dag i Hellesylt sentrum, er Stadheimfossen Camping & Hytter stedet for deg.

Bestill din plass i dag for å sikre et uforglemmelig opphold i det vakre norske landskapet!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos