Ställplats 4hearts

Parcela de camping

Carpas

Bolsabacksvägen 44, 294 94 Sölvesborg

Descripción

I de södra delarna av Sverige cirka 12 km från Sölvesborg kan du hitta våran lilla charmiga campingområde för ställplatser, Ställplats 4hearts. Vi har hela 23 st ställplatser där samtliga har tillgång till el. De flesta av ställplatserna är på gräsunderlag men vi har även ställplatser på grus om så önskas. Campingen ligger I närheten av havet ute på landsbygden.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Inom campingområdet vid Ställplats 4hearts hittar ni allting som behövs för en lyckad och bekväm campingupplevelse.I priset inkluderas alltid följande wc, dusch, tillgång till enklare kök, ismaskin, vattenpåfyllning, sophantering och Wifi (Fiber). Vi har även tvättmaskin samt torktumlare så ni enkelt kan tvätta kläder vid behov. Här på våran camping är vi vana att se våra gäster oavsett ålder leka och unna sig med aktiviteter som kubb, badminton och andra lekar! Vi har en restaurang inom campingen där vi serverar mat som både frestar samt utmanar smaklökarna. Här har vi ingen fast meny utan den varierar löpande. Men vi har alltid våran populära räkmacka samt ost & charktallrik på menyn. Vi har även alltid vegetariska alternativ på menyn. Restaurangen har fulla rättigheter och vi har en omfattande dryckesmeny med alkoholdrycker samt alkoholfria alternativ. Vi har en bastu I campingen som kostar 80:- per timme att boka. Som ni kan tänka er så är våran bastu väldigt populär att hyra. Så gör detta I så god tid som möjligt! Här anordnar vi under vår/höst samt vinter våra populära husbils-middagar. Här är givetvis även husbilar samt tält lika välkomna! Husbils-middagarna anordnas de flesta lördagar samt storhelger. Under dessa middagar så får ni maten serverad till er dörr och kan även delta I de olika aktiviteter som vi har under middagen. Vi hämtar även disken hos er efteråt. Utanför campingen kommer ni finna er omringade av den fridfulla Skånska landsbygden. Campingen är dessutom beläget centralt mellan Mjällby, Krokås, Hörvik, Nogersund samt Hällevik. Samtliga dessa mindre charmiga småorter ligger bara ett par kilometer från campingområdet. Där kan ni se & uppleva saker som Mjällby Kyrka som invigdes 1791, Spraglehall Naturreservat precis utanför Krokås (Får inte missas), Listershuvud strax utanför Hörvik som är ett skogs dominerat restberg, Nogersunds hamn och Hällevik stranden som är en elegant sandstrand. Med närheten till Sölvesborg kan man även ta sig dit och utforska. Staden har cirka 8500 invånare och är därmed större än de ovan nämnda städerna. I Sölvesborg kan du hitta saker som, Sölvesborgs Slott, Sölvesborgsbron och Sölvesborgs Museum, bara för att nämna 3 exempel! Men här kan ni även på egen hand utforska och ta reda på sevärdheter och evenemang som just intresserar er. Fråga gärna oss om fler tips! Vi har bra koll på närområdet och allting som händer. Med närheten till flertalet städer är det även enkelt att ta sig till en butik och fylla på med förnödenheter eller om nu något skulle glömmas packas ner inför campingresan.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Anläggningen är öppet året om. Markiser, utemöbler, grill osv är tillåtet. Ta med det ni behöver för att just er campingresa blir som ni vill ha det! Till oss är husdjur välkomna. Alla ska få uppleva en kul campingresa. Hos oss är det rejäla avstånd mellan ställplatserna så allihopa får sin egna privata utrymme. Hjärtligt välkomna ska ni vara till Skåne och oss på Ställplats 4 hearts! Vi ser fram emot ert besök samt att skapa oförglömliga camping minnen tillsammans med er.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos