Ställplats Almesåsen

Parcelas

Carpas

Ryda 4, 534 96 Vara

Descripción

Välkommen till Ställplats Almesåsen i Ryda, strax utanför Vara. Här erbjuder vi en underbar möjlighet för dig att koppla av och uppleva naturen på dina villkor. Våra ställplatser är generösa i storlek och kan utrustas med el om så önskas. För bekvämligheten erbjuder vi också tillgång till omklädningsrum med dusch mellan 8-21 i "källaren" under den stora gula byggnaden. Du kan välja mellan omklädningsrum 3 och 4 för din bekvämlighet. Dessutom finns en handikappanpassad toalett tillgänglig mellan samma tider.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Omgivningen kring Almesåsen erbjuder en mängd aktiviteter och sevärdheter. Utforska den vackra naturen med vandring och cykelturer eller ta en avkopplande promenad längs de omgivande skogsstigarna. Vara, som ligger i närheten, erbjuder ett utbud av butiker och restauranger för att tillgodose dina behov. Besök även Vara Sommarland, en populär nöjespark, perfekt för en dag med familjen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Duschmöjligheterna finns i "källaren" under den stora gula byggnaden och är tillgängliga mellan 8-21. Om du behöver en handikappanpassad toalett, finns den tillgänglig utanför och har samma öppettider.

Välj Ställplats Almesåsen för din nästa naturupplevelse och boka din plats redan idag. Vara med om en avkopplande och minnesvärd vistelse i den vackra Ryda-naturen.

Välkomna till Ställplats Almesåsen!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos