Ställplats Södra Allén

Parcelas

Södra Allén 9, 591 37 Motala

Descripción

Välkommen till Ställplats Södra Allén, din ställplats nära centrum i Motala, Östergötland. Vi erbjuder 10 bekväma ställplatser, alla med tillgång till el för att säkerställa en bekväm vistelse för våra gäster. Vårt område är säkert och inhägnat, och du får tillträde genom en kod som skickas till dig efter att du har genomfört din bokning online via vår hemsida. Njut av moderna faciliteter såsom toaletter, dusch, samt påfyllning och tömning av färskvatten och avlopp.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Ställplats Södra Allén är idealiskt belägen endast 500 meter från Motala centrum. Utforska staden och upptäck ett utbud av restauranger, butiker, mataffärer och systembolag som finns inom bekvämt gångavstånd. Missa inte heller Motala Motormuseum, som ligger vid hamnen och bjuder på spännande historiska upplevelser för motorentusiaster.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För en smidig och bekväm vistelse, boka din plats online så snart som möjligt för att säkra din vistelse på Ställplats Södra Allén. Kom ihåg att vår ställplats är obemannad, vilket ger dig frihet att njuta av din vistelse i din egen takt. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår anläggning och hoppas att du får en minnesvärd och avkopplande vistelse hos oss.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos