Ställplats Wassara

Parcelas

4JPV+86 , 982 38 Gällivare

Descripción

Ställplats Wassara, belägen i den natursköna staden Gällivare i hjärtat av Norrland, erbjuder en unik campingupplevelse med fjällen som bakgrund och den vackra Wassaraälven strax intill. FSF Nord (Fritids- och skoterföreningen Nord) har året om ställplatser tillgängliga för husbilar. Dessa platser är perfekta för dig som söker en lugn och naturnära vistelse, med enkel tillgång till stadens bekvämligheter.

Anläggningen är välutrustad för att säkerställa en bekväm vistelse. Varje ställplats har tillgång till el, vilket gör det enkelt att hålla husbilen igång och bekväm. Wi-Fi och dricksvatten ingår i priset, så du kan hålla kontakten med omvärlden och ha tillgång till friskt vatten när som helst.

För de som behöver tömma hushållssopor finns kärl tillgängliga på området, vilket bidrar till en ren och trivsam miljö.

Ställplatserna ligger på gräsunderlag, vilket ger en mjuk och naturlig plats att stanna på. Det finns ingen begränsning för husbilens längd, vilket gör det möjligt att ta emot alla typer av husbilar, från små till stora modeller. Dessutom är anläggningen husdjursvänlig, så du kan ta med din fyrbenta vän på äventyret.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Ställplats Wassara ligger strategiskt placerad i centrum av Gällivare, vilket ger enkel tillgång till en mängd aktiviteter och sevärdheter. Bara 300 meter från anläggningen hittar du ett utegym, en badplats och fantastiska fiskevatten, vilket ger möjligheter till både träning och avkoppling.

För de äventyrslystna finns det kanotuthyrning där du kan utforska Wassaraälven från vattnet.

Om du är intresserad av kultur och natur, finns det flera kulturstigar och vandringsleder i närheten. Dessa leder tar dig genom den vackra norrländska naturen och ger en chans att lära känna områdets rika historia och fantastiska landskap.

För de som vill utforska mer av stadslivet, erbjuder Gällivare flera restauranger, barer och shoppingmöjligheter, allt inom gångavstånd.

Du kan även besöka turistinformationen för att få tips och råd om ytterligare aktiviteter och sevärdheter i området. En takpool och spa i närheten erbjuder dessutom avkopplande möjligheter efter en dag full av äventyr.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Innan du anländer till Ställplats Wassara är det bra att veta att anläggningen är öppen under sommarhalvåret, vilket innebär att det är bäst att planera ditt besök mellan vår och höst. Anläggningen är fortfarande under utveckling, men du är redan nu välkommen att njuta av de faciliteter som finns tillgängliga.

Det är också viktigt att notera att alla nödvändiga bekvämligheter, som Wi-Fi, el och dricksvatten, ingår i priset, vilket gör det enkelt att planera din budget för vistelsen.

För de som älskar natur och friluftsliv, erbjuder området otaliga möjligheter till fiske, cykling och vandring, vilket gör det till en idealisk destination för äventyrare och naturälskare.

Ställplats Wassara är det perfekta valet för dig som söker en kombination av naturskön miljö och stadens bekvämligheter. Boka din plats idag och upplev det bästa av vad Gällivare och Norrland har att erbjuda!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos