Storklinten

Parcela de camping

Storklinten 2, 961 98 Boden

Descripción

Spegel spegel på väggen där, säg mig vart Norrlands bästa camping är? Svaret är givetvis hos oss på Storklinten!

På Storklinten kan du hitta stugor & lägenheter och ett antal campingtomter. Vi har ett flertal olika sorters stugor och lägenheter, välj mellan enklare skidåkarrum i Urbergslängan, fina lägenheter mitt i backen eller någon av de vackra stugor som är belägna högre upp på Urberget med fantastisk utsikt.

Samtliga campingtomter har EL och detta ingår priset. Vi har ett 20-tal dygnsplatser och till alla dessa ingår det ett komplett utbud av vårt serviceerbjudande.

Vi har även en restaurang på området som serverar både lunch och middag. Det arrangeras även afterwork och afterski. Vill spara en slant kan du köpa ett lunchhäfte. Då får du 10 luncher för 981 kronor (ordinarie pris: 1090 kronor). Dessutom ingår kaffe i lunchhäftet (vanligtvis +10 kronor). Häftet kan du köpa direkt i restaurangen eller i vår reception. Håll utkik i säsongsguiden för öppettider och aktuella menyer!

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Hundsjön (Pierikjaure) ligger cirka 600 meter bort från campingområdet. Några kilometer bort har du Lule älv. Skogen garanterar vi att den inte är långt borta heller. Tänk dig norrländsk fridfull natur, det är precis det vi har här. Har du tur kan du även skåda ett och annat norrsken.

Oavsett säsong finns det massor att göra i och utanför campingområdet. Vintertid så är skidåkning närmast ett måste, men det finns även guidade turer som arrangeras med våra närliggande aktivitetsföretag.

Gillar du fart och fläkt rekommenderar vi att du ger dig ut på en skotertur. Det finns flera skoterleder i närområdet. Det finns skoter att hyra och vi kan hjälpa dig med guidade snöskoterturer. Vill du njuta av lugnet kan du istället prova eller fiskelyckan vid sjön?

Hos oss blir det garanterat inga tråkiga stunder eller dödtid. För den som önskar, finns det alltid något att göra! För den ensamresande såväl som för den stora familjen. Inom rimliga gränser så är det bara fantasin som sätter gränserna.

För den som verkligen vill ha en upplevelse utöver det vanliga så finns även Tree Hotel endast 15 minuter med bil från Storklinten.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Om du vill ha både natur och allt annat gott en campingsemester har att erbjuda så har du hamnat rätt. Hos oss är du omringad av den underbara norrländska naturen i alla riktningar du möjligen kan titta åt.

Närmaste by är Övre Svartlå. Närmaste stad är Boden som ligger cirka 37 km från campingen. Till Luleå (Norrbottens största stad) är det cirka 73km.

Närmaste matbutik ligger i Harads cirka 18 km från campingen.

Hjärtligt välkomna önskar vi på Storklinten!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

15/05-15/09

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos