Strandbu Camping

Parcelas

Båtkulpen 41, 9143 Skibotn

Descripción

Velkommen til Strandbu Camping, en fredfull oase ved utløpet av Skibotnelva i Troms og Finnmark, Norge. Med 9 sjarmerende hytter og rikelig med plass for campingvogner og telt, er vi det perfekte valget for din neste campingferie. Åpent hele året rundt, her på Strandbu Camping streber vi etter å gi deg den ultimate campingopplevelsen. Våre romslige strømuttak for bobiler og campingvogner garanterer et komfortabelt opphold, med vannposter i nærheten og en praktisk tømmestasjon for toaletter i vårt servicebygg.

For de som foretrekker en mer naturnær opplevelse tilbyr vi generøse teltplasser med enestående utsikt over Skibotnelva og Lyngsalpan. Med trådløst internett på hele området kan du holde kontakten med omverdenen samtidig som du nyter naturens ro.

Bestill ditt opphold på Strandbu Camping i dag og opplev det beste av nord-Norges skjønnhet og gjestfrihet.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Utforsk den fantastiske naturen og kulturen i nærområdet rundt Strandbu Camping. Med sin idylliske beliggenhet ved Skibotnelva tilbyr vi en perfekt base for spennende eventyr i Troms og Finnmarks vakre landskap. Nyt fiske og båtturer på Skibotnelva, eller dra ut på turer og utflukter i de omkringliggende skogene og fjellene. For den eventyrlystne er det muligheter for skiaktiviteter og snøaktiviteter i vintermånedene.

I tillegg finnes det restauranter, barer og butikker innen kort avstand fra campingplassen, noe som gjør det enkelt å utforske områdets lokale kultur og mat.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Før din ankomst til Strandbu Camping, sørg for å ha pakket med deg alt du trenger for et komfortabelt og minneverdig opphold. Ikke glem å ta med personlige eiendeler og campingutstyr. Under oppholdet ditt, sørg for å dra nytte av alle fasilitetene som campingplassen har å tilby, inkludert trådløst internett og komfortable strømuttak.

Vær også oppmerksom på sikkerhetsinstruksjoner og respekter naturen og medcampere. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Strandbu Camping og hjelpe deg med å skape fantastiske minner i dette vakre området av Norge.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos