Strindmoen Gård og Camping

Parcelas

Carpas

Sørsivegen 1866, 7760 SNÅSA

Descripción

Velkommen til Strindmoen Gård og Camping, et nydelig sted som ligger ved bredden av Snåsavannet i Trøndelag. Vår campingplass tilbyr fire romslige og komfortable oppstillingsplasser, perfekt for bobil, campingvogn eller telt.

Her kan du nyte roen og skjønnheten i naturen mens du har tilgang til moderne fasiliteter. Våre gjester har tilgang til dusj, toaletter, strømuttak og et fullt utstyrt felleskjøkken.

Med vår beliggenhet rett ved vannet kan du også benytte deg av badebrygger og ta en forfriskende dukkert i det klare vannet i Snåsavannet.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

I nærheten av Strindmoen Gård og Camping finner du et mangfold av aktiviteter og attraksjoner som vil berike ditt opphold. Utforsk de vakre stiene i nærområdet og oppdag helleristningene som vitner om vår lange historie.

For de som liker å være aktive, tilbyr Snåsa et utmerket nettverk av turstier og sykkelruter gjennom det varierte landskapet.

Du kan også besøke badeplassene ved Snåsavannet, som Grønøra, Viosen og Mossela, for å nyte en avkjølende svømmetur eller slappe av på stranden. For de som er interessert i kultur og historie, er Skjækra-Blåfjella nasjonalpark og Bergsåsen naturreservat verdt et besøk

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Før ditt opphold på Strindmoen Gård og Camping, anbefaler vi å sjekke værforholdene for å pakke passende klær og utstyr for utendørsaktiviteter.

Vår vennlige og hjelpsomme stab står til din disposisjon for å sikre at ditt opphold blir så hyggelig som mulig.

Med sin fantastiske beliggenhet og moderne fasiliteter, er Strindmoen Gård og Camping det ideelle valget for de som søker en avslappende og minneverdig campingopplevelse i hjertet av Trøndelag.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos