Strømsfoss brygge Bobilparkering

Parcelas

Strømsfoss, 1798 Aremark

Descripción

Opplev idyllen i Strømsfoss med et opphold på Strømsfoss Bobilparkering, et perfekt sted for campingentusiaster midt i hjertet av Haldenkanalen. Dette unike stedet, strategisk plassert mellom Ørje og Halden, tilbyr en blendende blanding av naturlig skjønnhet og komfortabel bekvemmelighet, designet for å berike din campingopplevelse.

Strømsfoss er et av tre slusestedene langs Haldenkanalen, og byr på en sjarmerende setting ved vannkanten, omfavnet av historisk arkitektur herunder en sluse bygget i 1860, en slusemesterbolig, overnattingsstedet Fjøset, en kraftstasjon og ikke minst Strømsfoss Mølle med galleri og utstillinger i sommerhalvåret. Bak Strømsfoss Mølle finner du Møllerens Hus, et hus stappfullt av gaveartikler, klær og snurrepiperier. Her finnes en kafe, med is, kaker, vafler mv. Området er preget av en fredfull atmosfære, hvor du kan slappe av og nyte nærheten til naturen.

Inntil slusa ligger Strømsfoss Handel, som inneholder en bokkafe samt en atmosfærisk kiosk hvor all handel foregår over disk som for 125 år siden når huset ble bygd.

Bobilparken ligger ved veteranbåtbrygga, ovenfor slusa, en dedikert oppstillingsplass med seks eksklusive plasser for bobiler. Disse plassene sikrer at gjestene nyter både komfort og tilgjengelighet. For øyeblikket tilbys dessverre ikke strøm. Toalett- og dusj finnes i servicehus vest, ved inngangen til Kanaltangen. Vann kan hentes fra slange i slusa.

Med sin sjarmerende beliggenhet og gode fasiliteter, er Strømsfoss Bobilparkering et ideelt valg for de som søker en unik campingopplevelse. Enten du er en naturelsker, en historieentusiast eller rett og slett på utkikk etter et fredfullt tilfluktssted fra byens travle liv, inviterer Strømsfoss deg til å utforske og nyte alt det har å tilby.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Utenfor grensene til Strømsfoss Bobilparkering, venter en verden av eventyr og oppdagelser. Haldenkanalen selv er en attraksjon verd å utforske, med muligheter for båtturer som gir et unikt perspektiv på regionens naturlige skjønnhet og historiske steder. For de som ønsker å holde seg på land, byr omgivelsene på fine turmuligheter og sykkelruter gjennom kulturlandskapet. Branntårnet Linnekleppen på grensen mot Rakkestad, Bøensætre husmannsplass er flotte turmål. Avstanden til Halden by er 35 km, og slusebyen Ørje ca 25 km.

I Østfold finner du sjarmerende små- og middels store byer rike på kultur og historie, samt et utvalg av restauranter, barer og butikker. For de som søker avslapping ved vannet, er det flere badeplasser i nærheten som inviterer til svømming og soling i naturskjønne omgivelser.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For å sikre at ditt opphold på Strømsfoss Bobilparkering blir så behagelig og minneverdig som mulig, er det noen praktiske tips å ha i bakhodet. Det anbefales å booke din plass på forhånd, spesielt i høysesongen, for å garantere tilgjengelighet. Dusj betales med Vipps, eller kontant til slusemesteren. Prisen er 30 kr.

Respekter stedets fredelige atmosfære og dine medcampere ved å følge alle retningslinjer og regler satt av anlegget. Og ikke minst, ta deg tid til å utforske og nyte de naturlige og kulturelle skattene som omgir Strømsfoss. Din campingopplevelse her lover ikke bare et komfortabelt opphold, men også en berikende reise gjennom Norges vakre landskap og historie.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-31/10

Check-in:

No especificado

Check-out:

No especificado

Campings cercanos