Svanen Camping

Parcela de camping

Carpas

Larsmovägen 50, 68600 Pietarsaari

Descripción

Svanen Camping är en lugn tvåstjärnig campingplats i Jakobstad, belägen vid Larsmosjön, som erbjuder en avkopplande och naturnära semesterupplevelse.

Endast ungefär fyra kilometer från stadens centrum, är detta område den perfekta kombinationen av naturfred och bekvämligheten av närliggande stadstjänster.

På Svanen Camping finns ett brett utbud av tjänster: det finns ett gemensamt kök där du kan tillaga dina egna måltider, samt duschutrymmen och en bastu där du kan slappna av efter dagen.

Dessutom finns det ett kafé på området där du kan få uppfriskande drycker och lätta snacks. Svanen Camping är den idealiska platsen för dem som uppskattar naturens lugn och vill njuta av en enkel, men bekväm campingatmosfär.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I närheten av Svanen Camping i Jakobstad finns ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter. Endast en kort bilresa från stadens centrum hittar du affärer, restauranger och kulturella erbjudanden.

Larsmosjön erbjuder utmärkta möjligheter för vattensporter och fiske. Dessutom erbjuder Jakobstads vackra omgivningar och historiska sevärdheter intressanta dagsturer för alla åldrar.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Svanen Camping är öppen säsongsmässigt och erbjuder boendealternativ för både tältare och husbilar och -vagnar. Det finns möjlighet att hyra bastu, och de godsaker som finns tillgängliga i kaféet ökar din vistelses komfort.

Den vänliga personalen hjälper gärna till med alla frågor och erbjuder tips om lokala tjänster och sevärdheter. Boka din plats nu på Svanen Camping och upplev Jakobstads unika miljö och vackra Larsmosjön.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos