Svenljunga City Ställplats

Parcelas

Boråsvägen 10 , 512 53 Svenljunga

Descripción

Välkomna till Svenljunga City Ställplats, en pärla mitt i hjärtat av Västergötland! Denna citynära ställplats är perfekt placerad i centrala Svenljunga, kombinerande det bästa av stadsbekvämligheter med campingens charm. Med sina väl markerade platser, varav varje är 10x5 meter, finns det gott om utrymme för ditt fordon och eventuella tillbehör. Detta innebär att du får en rymlig, bekväm upplevelse, oavsett om du reser ensam, med familjen eller en grupp vänner.

Vägg i vägg med ställplatsen finns vårt eget Lilla frukostcafé som för tillfället är öppet onsdag to m lördag. Obs, frukost bokas i förväg.

I caféet kan du äta en rejäl frukost med bland annat hembakat bröd, äggröra, bacon, yoghurt, juice, fika och mycket mer mycket mer. Maten kommer mestadels dessutom från våra lokala producenter här omkring.

Läs mer på sociala medier "Lilla frukostcafeet".

Vi har totalt 8 stycken ställplatser utan el

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Närheten till stadens kärna betyder att allt du kan behöva är inom räckhåll. Känner du för en god måltid? Flertalet restauranger väntar på dig bara ett stenkast bort. Behöver du förnödenheter? ICA Kvantum finns nära till hands. För dem med barn, är en stor lekpark lättillgänglig rakt över gatan, och för våra fyrbenta vänner finns det en hundrastgård lika nära. Sugen på en filmkväll? Biografen är precis runt hörnet! Apotek, butiker och andra bekvämligheter kompletterar också er vistelse här på Svenljunga city Ställplats.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För att säkerställa en smidig vistelse, vänligen parkera på de platser som är markerade med 1-8. För dem som behöver det, finns det möjlighet att tömma latrin och gråvatten utan extra kostnad på Kyrkogatan 34, kommunens offentliga tömningsplats. Dessutom erbjuds påfyllning av dricksvatten där. Toaletter finns vid lekparken, ICA Kvantum och Preem. Tänk på att respektera andra campares utrymme och hålla platsen ren och välkomnande.

Så, varför vänta? Boka din plats och frukost online idag och njut av allt vad Svenljunga City Ställplats har att erbjuda!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos