Tanghuset Arena

Parcelas

Vågveien 14, 8842 Brasøy

Descripción

Velkommen til Tanghuset Arena på Brasøy, en skjult perle på Helgelandskysten. Her venter en unik mulighet til å skape uforglemmelige minner. Campingområdet ligger idyllisk til på Brasøys øy, og gir deg muligheten til å utforske den uberørte naturen, nyte sene kvelder i majestetiske solnedganger, fiske i det krystallklare havet og oppleve spennende aktiviteter, alt mens du er tett på den fantastiske naturen, dyrelivet og fuglelivet.

Tanghuset Arena er det perfekte valget for de som reiser med campingvogn eller bobil. Selv om vi ikke har sanitæranlegg, tilbyr vi elektrisitet, vannforsyning og tømming av septiktanker og gråvann, noe som gjør oppholdet komfortabelt og praktisk. Dette er din sjanse til å nyte campinglivet omgitt av vakker natur.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Området rundt Tanghuset Arena er like forlokkende som selve campingplassen. Utforsk øyas naturskjønnheter ved å vandre på de fantastiske stiene, og la deg fortrylle av majestetiske solnedganger ved havet. Brasøy byr på et utvalg av aktiviteter, inkludert havfiske, fridykking og kajakkpadling, alt innen rekkevidde. Du vil også få gleden av å møte vennlige lokalbefolkningen, klare til å dele historier og ønske deg velkommen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For å komme til Tanghuset Arena, kan du ta den gratis fergen fra Søvik, som ligger 1,6 mil sør for Sandnessjøen. Søk etter fergeskjemaer på Reis Nordland for en enkel planlegging av reisen. Fergen fra Søvik ferjekai (Alstahaug) til Brasøy ferjekai (Herøy) er kostnadsfri for alle typer kjøretøy. I ukedagene har du prioritet på avganger fra Søvik kl. 16:15 og kl. 21:55, samt på lørdager kl. 13:25. På returen fra Brasøy er fergen vanligvis tom, så du har nesten garantert plass. Så bestill oppholdet på Tanghuset Arena nå for en uforglemmelig ferieopplevelse!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos