Tostarps Camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

TOSTARP 2883 , 282 91 Tyringe

Descripción

Tostarps Camping, en idyllisk oas belägen i den vackra skånska naturen nära Tyringe, utgör det perfekta valet för både familjer och enskilda äventyrare. Sedan öppningen 2009, och särskilt efter att den togs över i ny regi 2022, har campingen blivit ett omtyckt resmål för campingentusiaster. Här erbjuds 50 campingplatser på terrasserade områden, med fantastisk utsikt över Finjasjön och utrustade med eluttag.

För den som önskar lite mer komfort, finns det flera 4-bäddsstugor tillgängliga för bokning. Dessa stugor är perfekt anpassade för familjer eller små grupper som söker en mer avskild vistelse.

I hjärtat av campingen ligger ett välutrustat servicehus. Här finns toaletter och duschar, men också en restaurang som har blivit berömd för sina pizzor – en måltid som inte får missas under din vistelse! Restaurangen erbjuder också fullständiga rättigheter, vilket gör det till den perfekta platsen för att avsluta en dag av äventyr och upptäckter.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Tostarps Campings läge är optimalt för den som vill utforska det rika utbudet av aktiviteter i närheten. Endast en kort bilresa från Hässleholm och Tyringe, är campingen en utmärkt utgångspunkt för dagsturer i regionen. För naturälskare är möjligheterna oändliga: du kan paddla kanot i Finjasjön eller vandra längs de pittoreska lederna, som Skåneleden, som vindlar sig runt sjön. Besök gärna skaneleden.se för mer information och tips på vandringar.

För familjer och barn finns det gott om underhållning på campingen. Spela en runda minigolf, njut av en avkopplande stund i den vedeldade bastun vid badsjön, eller prova på de spännande motordrivna bumperbåtarna. Lekplatsen är dessutom en given favorit bland de yngre gästerna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Tostarps Camping är öppen året runt och erbjuder en mängd faciliteter som gör din vistelse både bekväm och minnesvärd. För de som vill utforska området finns kanoter att hyra, och i receptionen kan du få hjälp med allt från minigolfklubbor till information om bastun. Det är rekommenderat att boka boende i god tid, särskilt under högsäsong, för att säkerställa plats. Glöm inte att packa badkläder, vandringsutrustning och en god bok för avkopplande stunder vid Finjasjön. Välkommen till Tostarps Camping – en plats där äventyr möter avkoppling i hjärtat av Skåne!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

17/05-30/09

Check-in:

14.00

Check-out:

12.00

Campings cercanos