Trollstigen Resort

Parcela de camping

Carpas

Gryttenvegen 467, 6300 Åndalsnes

Descripción

Velkommen til Trollstigen Resort, en campingplass som ligger kun 7 kilometer fra den verdensberømte Trollstigen. Vi tilbyr et variert utvalg av overnattingsmuligheter for å imøtekomme dine behov. Vi tilbyr hytter av forskjellige størrelser, med og uten bad i forskjellige prisgrupper. Vi har alt fra hytter med to soverom, eget kjøkken og eget bad, til små hytter med felles kjøkken og bad. Dobbeltrom og leiligheter har vi også!

For campingentusiaster har vi romslige teltplasser og områder for bobil og campingvogner. Vår campingplass inkluderer også en praktisk tømmestasjon som er tilgjengelig for både gjester og besøkende på gjennomreise. Hos oss er du velkommen, uansett om du har to eller fire ben!

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Trollstigen Resort ligger i umiddelbar nærhet til den verdensberømte Trollstigen. Dette gjør oss til et ideelt utgangspunkt for å utforske en av Norges mest ikoniske naturskjønnheter. Her kan du oppleve bratte fjellveier, majestetiske fossefall og vakre landskap som tar pusten fra deg. Området rundt byr også på flotte tur- og fiskemuligheter i fjellene.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vi holder åpent fra 1/5 til 30/9. Vårt sanitæranlegg tilbyr dusjer, toaletter og et felleskjøkken. Vi har plass til opptil 50 bobiler eller campingvogner, samt dedikerte områder for telt og hengekøyer. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele campingområdet. Vi ønsker også våre firbente venner velkommen, så både to- og firbente kan nyte oppholdet. Vennligst bestill online for å sikre din plass på Trollstigen Resort!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

16:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos