Tysslingens Naturcenter

Parcelas

Descripción

älkommen till Tysslingens Naturcenter beläget i det natursköna landskapet Närke i Rånnesta. Här finner du Norra Europas största rastplats för sångsvan, ett unikt naturfenomen som lockar både naturälskare och fotografer från när och fjärran. Anläggningen är inte bara en plats för avkoppling och naturupplevelser utan också ett centrum för kultur och lärande.

På Tysslingens Naturcenter erbjuds en mängd faciliteter som gör ditt besök både bekvämt och intressant. Vår populära ställplats välkomnar husbilar och husvagnar, utrustad med nödvändigheter som toaletter och färskvatten, även om vi saknar faciliteter för latrintömning och dusch.

För de som är intresserade av konst och fotografi är Galleriet en central punkt där både lokala och internationella konstnärer ställer ut sina verk.

Café Svanen erbjuder en plats att vila och njuta av gott kaffe, smörgåsar, fikabröd och glass under sommarmånaderna. Vi har även ett friluftshistoriskt museum som ger en inblick i livet utomhus före modern teknologi, samt en bokhandel fylld med litteratur om natur, historia, mat och dryck, barnböcker och ett stort utbud av kartor.

För de som söker en plats för möten eller konferenser finns flera naturnära lokaler att välja mellan.

Runt Tysslingen finns även raststugor och fågeltorn öppna året runt, perfekta för att observera fågellivet och den omgivande naturen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Tysslingens Naturcenter är strategiskt placerat för att erbjuda tillgång till en rad aktiviteter och sevärdheter i området. Förutom de naturliga skönheterna direkt vid Naturcentret, ligger Egersund centrum endast en kort bilresa bort, där du kan uppleva stadens charm och ett bredare utbud av restauranger, barer och shopping.

Regionen är rik på kulturella och rekreativa möjligheter. Utforska de lokala vandringslederna, ta en cykeltur genom det pittoreska landskapet, eller besök någon av de närliggande badplatserna för en dag i solen.

För historieintresserade finns det flera historiska platser och museer inom bekvämt avstånd.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Innan du besöker Tysslingens Naturcenter, är det bra att notera att ställplatsen är mycket populär, så det kan vara klokt att boka din plats i god tid, särskilt under högsäsongen när svanarna anländer. Tänk på att vi inte erbjuder latrintömning eller duschfaciliteter, så planera i enlighet med detta.

Besökscentret och alla dess faciliteter är öppna året runt, men de bästa tiderna att uppleva sångsvanarnas ankomst är under vårmånaderna.

Caféet och bokhandeln har öppet dagligen, och det är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om lokala arter och naturvård genom våra utställningar och informativa skyltar.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Tysslingens Naturcenter, en plats där natur, historia och kultur möts i harmoni.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos