Upsala golfklubb

Parcelas

Håmö Gård, 755 92 Uppsala

Descripción

Välkommen till Upsala golfklubb, en av Sveriges mest anrika golfanläggningar. Beläget endast en kort bilfärd från Uppsala stad, erbjuder vi en enastående golfupplevelse som lockar besökare från när och fjärran. Med stolthet presenterar vi våra 36 hål, inklusive en renoverad mästerskapsbana, en 9-håls Pay&Play-bana med greener öppna året runt, samt en 9-hålsbana någonstans däremellan. Förbättra ditt spel på vår välutrustade drivingrange och träningsområden, eller finslipa din teknik med hjälp av vår avancerade golfstudio med videoanalysatorer och simulatorer.

Efter en dag på banan kan du njuta av förstklassig service i vårt klubbhus, komplett med restaurang och fullständiga rättigheter, golfshop, konferensrum, festvåning och omklädningsrum med bastu. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare, är Upsala golfklubb: en plats för alla - en plats att längta till!

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Runt Upsala golfklubb finns en mängd aktiviteter och sevärdheter som gör din vistelse minnesvärd. Uppsala, en historisk stad rik på kultur och charm, ligger bara en kort bilresa bort. Utforska dess många sevärdheter, inklusive museer, gallerier och den anrika universitetsmiljön.

För den som önskar en bit mat eller shopping, erbjuder stadens centrum ett brett utbud av restauranger, barer och butiker. Nära till hands finns även vackra naturområden och badplatser längs med Mälaren, perfekta för avkoppling och rekreation. Oavsett dina intressen, finns det alltid något att upptäcka i närområdet kring Upsala golfklubb.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För en smidig och bekväm vistelse på Upsala golfklubb, rekommenderar vi att du förbokar din starttid via MinGolf (eller info@upsalagk.se) för att säkerställa tillgänglighet. Kom ihåg att vi välkomnar både erfarna golfare och nybörjare, så oavsett din nivå har ni något för dig.

Vid eventuella frågor eller önskemål är vår personal alltid redo att assistera dig för att säkerställa att din vistelse blir så trevlig som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Upsala golfklubb för en oförglömlig upplevelse mitt i den svenska golfens hjärta.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-31/10

Check-in:

Dygnet runt.

Check-out:

Dygnet runt.

Campings cercanos