Urshult camping

Parcela de camping

Rävabacken 1 , 362 95 Urshult

Descripción

Välkommen till Urshult Camping, en idyllisk pärla i hjärtat av det natursköna Småland. Belägen vid Åsnens strandkant, omgiven av äppelodlingar och jordgubbsfält, erbjuder denna lilla, mysiga camping en unik upplevelse för den som söker lugn och avkoppling. Här kan du välja att bo i en av de 12 friliggande campingstugorna, alla med en hänförande sjöutsikt, eller välja en traditionell campingupplevelse med din husbil, husvagn eller tält. Här finns cirka 60 platser att tillgå.

Vår camping är utformad för att bevara naturens skönhet och enkelhet, och varje campingplats har fri tillgång till el. Även om vissa delar av campingen har en naturligt ojämn terräng, erbjuder detta en äkta och nära naturen-upplevelse. I vårt moderna servicehus finns fullständigt utrustade köksfaciliteter med allt från kylskåp och mikrovågsugnar till induktionsplattor, samt hygienutrymmen som är nyrenoverade inför säsongen 2020, för att garantera en bekväm vistelse.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Urshult Camping är den perfekta utgångspunkten för att utforska Smålands rika natur och kultur. På gångavstånd från campingen ligger Urshult samhälle, där du kan handla matvaror eller njuta av en måltid på en lokal restaurang. Området kring Åsnen är känt för sina vackra cykelleder, och med våra hyrcyklar kan du enkelt utforska dem. För vattenäventyrare erbjuder vi uthyrning av kanoter, båtar och SUP/Paddleboards, perfekta för att uppleva sjön Åsnens skönhet. Missa inte heller möjligheten att prova på padel på Urdavallen, en aktivitet som blir allt mer populär.

Andra populära utflyktsmål är bland annat Astrid lindgren värld och Glasriket!

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För att göra din vistelse så bekymmersfri som möjligt, har vi en liten butik i receptionen där du kan köpa allt från fikabröd till grundläggande förnödenheter. Under högsäsong kan du även starta dagen med färska frukostfrallor. Tänk på att vår camping är ett utmärkt val för både familjer och enskilda resenärer som söker en lugn reträtt. För fiskeentusiaster finns möjligheten att köpa fiskekort direkt i receptionen. Och för dem som reser med hundar, finns det en särskild hundbadplats vid båtbryggan.

Boka din plats på Urshult Camping idag och upplev det bästa av Smålands naturskönhet och lugn!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

17/06-25/08

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos