Uskavigården

Parcela de camping

Casa rural

Albergues

Carpas

Siggeboda 313 Tre sjöars väg, 713 94 Nora

Descripción

Välkommen till Uskavigården – en pärla mitt i Bergslagen, nära Nora och Lindesberg. Vår camping erbjuder en fantastisk boendemiljö med 50 elplatser och ytterligare 50 platser utan el. De flesta platserna har en förtrollande utsikt över sjön, och tack vare vår mindre skala är det aldrig långt till servicehuset. För de som söker bekvämt boende har vi stugor som är fullt utrustade och passar lika bra för familjer och kompisgäng som för arbetsresenärer – året om.

För dem som föredrar enklare boende erbjuder vårt vandrarhem en fräsch och prisvärd lösning. Det är det perfekta valet för läger, kortare vistelser eller för dem som önskar renlighet till ett överkomligt pris. Hos oss finns flexibilitet – välj mellan hel-/halvpension eller självhushåll. Vi anpassar oss efter era önskemål och budget, och ni kan njuta av måltider anpassade efter era smaker.

Hos Uskavigården hittar du inte bara boende utan även en bredd av aktiviteter. Upptäck Bergslagsleden till fots eller cykel, paddla i sjön, testa minigolf eller koppla av på gården. Vi skapar en personlig och skräddarsydd upplevelse för familjer, vänner, företag och föreningar. Boka nu för att säkra din plats och ge dig själv chansen att uppleva lugnet och inspirationen som Uskavigården har att erbjuda.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Uskavigården ligger strategiskt nära sevärdheter som det turkosa kalkbrottet, ett våtmarksområde med orkidéer och fascinerande kopparslighetsfält. Utforska gruvhål och hyttrester runt sjön och de närliggande samhällena. Gården är även etappmål på Bergslagsleden och har flera golfbanor inom kort avstånd. På gården själv finns stora gräsytor för lek, beachvolley, bangolf och sommarcafé med programkvällar, hembakt och smårätter.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Uskavigården är lättillgänglig, cirka 40 km norr om Örebro, 15 km väster om Lindesberg och 15 km norr om Nora. Följ skyltningen från R50 mellan Örebro och Falun eller vandra Bergslagsleden hit. Vi skräddarsyr alla bokningar efter era önskemål och plånbok. Bada, vandra, cykla, fiska, paddla – naturen runt oss erbjuder rika upplevelser året om. Boka online nu för att säkra din plats och låt lugnet på Uskavigården skölja bort stressen.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

17/06-11/08

Check-in:

Tidigast 15:00. Om ni kommer utanför receptionens öppettider ring oss.

Check-out:

Senast 12:00.

Campings cercanos