Vadsø Camping

Parcela de camping

Poikilaveien 20, 9800 Vadsø

Descripción

Velkommen til Vadsø Camping, en fredelig oase beliggende kun 2 kilometer fra sentrum av Vadsø i Finnmark, Norge.

Dette er det perfekte stedet for deg som søker en rolig tilflukt nær byen, samtidig som du kan nyte den vakre, landlige omgivelsen som Nord-Norge har å tilby. Campingplassen er en del av en gård som er omgitt av fantastiske vandringsstier og den imponerende nordnorske naturen, noe som gjør det til et ideelt sted for natur- og friluftslivsentusiaster.

På Vadsø Camping tilbyr vi et bredt spekter av fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold for alle våre gjester. Enten du kommer med telt, bobil eller campingvogn, finner du alt du trenger for et behagelig opphold. Vi tilbyr tilgang til grillhytte, benker for piknik nær parkeringsområdet, og muligheten til å leie sykler for å utforske de lokale stiene og vandringsledene. For fiskeentusiaster er det også rikelig med fiskemuligheter i nærheten.

For de som ønsker litt ekstra komfort, har vi et nytt servicehus som inneholder dusj, toalett, kjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, TV, og internett. Jacuzzien er tilgjengelig for utleie etter avtale, perfekt for å slappe av etter en lang dag med utforskning. Dessuten er det et utvalg av spill som biljard og dart, samt utstyr for badminton, tilgjengelig på forespørsel for en morsom kveld på campingplassen.

Hunder er hjertelig velkomne her på Vadsø Camping, hvor de kan utforske de mange vakre vandrerutene sammen med sine eiere. Med vår fokus på ro og komfort, er dette stedet hvor du virkelig kan slappe av og sove godt, med naturen rett utenfor dørstokken.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Vadsø Camping er perfekt plassert for å oppleve alt Finnmark har å tilby. Bare en kort kjøretur fra campingplassen, finner du Vadsøs sentrum med et utvalg av restauranter, barer, og butikker. Området rundt byr på storslått natur og kultur, fra spektakulære vandringsstier til rik samisk kultur.

Enten du er interessert i historie, natur, eller bare ønsker å nyte det lokale kjøkkenet er Vadsø og omegn stedet å utforske.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For å sikre at ditt opphold på Vadsø Camping blir så behagelig og problemfritt som mulig, anbefaler vi at du planlegger på forhånd. Husk å sjekke åpningstider for lokale attraksjoner og tjenester, spesielt utenfor høysesongen.

Vårt mål er å gjøre ditt opphold så minnerikt og behagelig som mulig, så ikke nøl med å spørre oss om råd eller tips for å utforske området rundt Vadsø.

Bok din plass i dag for å sikre et uforglemmelig opphold i hjertet av den nordnorske naturen!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos