Vännäs Bad och Camping

Parcela de camping

Carpas

Fritidsvägen 15, 911 30 Vännäs

Descripción

Vännäs Bad & Camping är en familjevänliga camping mitt i Umeå-regionen, ett perfekt alternativ för dig som söker lugn och ro, men också vill känna stadspulsen och ta del av alla dess möjligheter. Campingen ligger precis bredvid en av Norrlands största tempererade badanläggningar. Här finns det två stora bassänger en plaskdamm med vattenlek för barn och en fartfylld vattenrutschbana. Som gäst har du självklart gratis inträde till allt detta.

På campingen finns det 70 unika campingtomter och 14 vackra tältplatser beroende på hur du reser. Vill du hellre bo i en stuga finns det totalt 15 stugor att välja på. De nio första stugorna har 4 bäddar och är utrustade med kuddar och täcken till samtliga bäddar. Utöver det finns en standardköksutrustning, kokplatta, kylskåp och en toalett. Utöver det finns det två stugor med 4 bäddar som har möjlighet till en extrasäng. Stugorna är fördelade med två sovrum med kuddar och täcken till samtliga sängar. I dessa stugor hittar du kylskåp, mikrovågsugn, köksutrustning, kokplatta, toalett, dusch, tv och en härlig möblerad uteplats med utsikt över området. Stuga 14–15 har 4 bäddar med en bäddsoffa som kan bli två extra sängar. Dessa stugor är utrustade som dom andra två stugorna. De två sista stugorna har utöver detta ett stort allrum med möjlighet till en extrasäng.

I servicehuset finner ni ett flertal toaletter och duschar, skötrum för spädbarn. Behöver ni tvätta under resans gång har ni en tvättmaskin och torktumlare som ni kan använda.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Vännäs Bad & Camping erbjuder mängder av aktiviteter för folk i alla åldrar. Närheten till det stora tempererade utomhusbadet, alla vattenlekar och rutschbanor, gör detta till ett säkert kort för barnfamiljer. Vännäsbadet är självklart gratis för alla som är gäst hos campingen. Vill ni hyra bastu finns det tillgång till det.

På området finner ni även minigolf, beachvolley, boule och andra roliga vattenlekar att underhålla er med. Området har underbara promenadstråk och motionsspår att upptäcka för den äventyrslysten.

På campingen finns det också en lekplats för barnen och under sommaren anordnas ledarledda barnaktiviteter under vissa dagar.

Blir ni hungriga kan ni besöka grillen eller kiosken. Servicebutiken på campingen har även den ett fint utbud av basvaror om något behöver kompletteras med.

Kommer ni hit vintertid finns det en alpin skidanläggning här med fina möjligheter till längdskidåkning.

Önskar ni att byta miljö, ligger Umeå centrum endast 1 km bort. Här finns allt från restauranger, barer, caféer, flera livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och flera möjligheter till att shoppa souvenirer och annat spännande.

Det perfekta läget på campingen gör att ni även har nära till inte mindre än fem golfbanor, flera museer, Ägens hus och Slöjdarnas hus. Eller varför inte prova att åka jet-boat uppför Vindelälven? Vad ni än väljer att hitta på finns det något för alla.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Denna norrländska pärla har öppet året om. Öppen fullservice finns från början av juni till slutet av augusti. Receptionen är öppen mellan 09:00 - 20:00 under denna period. Campingen är anpassad för dig som är rörelsehindrad. Önskar ni ta med hundar är dem

Välkomna, umen ange detta vid bokningu. Wifi finns på hela området.

Önskar dig varmt välkommen till Vännäs Bad & Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

14/06-23/08

Check-in:

Från 15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos