Västra Ämtervik Camping

Parcela de camping

Sillegården 109, 686 95 Västra Ämtervik

Descripción

Västra Ämtervik Camping är en populär campingplats belägen vid den vackra sjön Fryken i Värmland. Campingplatsen har en avslappnad och familjevänlig atmosfär och är ett perfekt val för en avkopplande semester i naturen.

På Västra Ämtervik Camping finns det olika typer av boenden att välja mellan, inklusive campingtomter för tält, husvagnar och husbilar, samt stugor i olika storlekar och standard. Alla boenden är välutrustade och bekväma, och campingplatsen har också moderna faciliteter som toaletter, duschar, tvättstugor och kök.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På campingplatsen finns det också en butik där man kan köpa mat och andra nödvändigheter, samt en restaurang som serverar god mat och dryck. Under högsäsongen anordnas också olika evenemang och aktiviteter för gästerna att delta i, såsom konserter och temakvällar.

Sammanfattningsvis är Västra Ämtervik Camping en idealisk plats för en avkopplande och rolig semester i naturen. Med många olika boendealternativ och aktiviteter för hela familjen, är det en campingplats som passar alla.

Sjön Fryken är också ett populärt ställe för bad och fiske, och det finns gott om möjligheter att utforska den omgivande naturen med cykling, vandring och paddling.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Västra Ämtervik Camping har öppet mellan april - oktober varje år. Varmt välkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos