Vatungin Pooki

Parcelas

Ii, 95100 Vatunki

Descripción

Tervetuloa ainutlaatuiseen majakkaelämykseen Vatungin Pookiin, sijaitsevana Pohjois-Pohjanmaalla, viehättävässä Vatungin alueella.

Tämä merellinen satamamiljöö, joka on myös yksi Suomen ensimmäisistä tuulivoimapuistoista, tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden yöpyä lähellä luontoa ja kulttuurihistoriaa. Tuulimyllyt, jotka ovat alueella pienitehoisia, tuovat lisächarmia yöpymiseen häiritsemättä sitä.

Vatungin Pookissa tarjoamme yöpyjille kaikki tarvittavat mukavuudet: sähkö, kota, suihku, sauna, vesipiste, WC, keittiön käyttöoikeuden sekä kemiallisen WC:n tyhjennys- ja jätepisteen. Alueella on myös Iin kunnan ylläpitämä uimaranta ja tulistelupaikka, sekä luontopolku, joka johdattaa sinut Oolannin muistomerkin luokse.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Vatungin alueella sijaitseva Pooki sijaitsee kauniissa ympäristössä, joka on täynnä kulttuuriperintöä ja luonnonkauneutta. Oolannin muistomerkille johtava luontopolku tarjoaa matkan historialliseen ympäristöön vain 600 metrin päässä satamasta. Lisäksi, lähellä sijaitseva uimaranta tarjoaa loistavat puitteet rentoutumiseen ja kesäpäivien viettoon.

Kalastuksesta kiinnostuneille Vatungin satama-alue tarjoaa loistavat puitteet niin ongintaan kuin muuhunkin kalastukseen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Saapuessasi Vatungiin, seuraa tarkasti alueen opasteita. Vatunki on helppo löytää, ja se sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Iin keskustasta pohjoiseen, kun poikkeat valtatieltä E4 Pohjoisrannantielle.

Huomioi, että viimeiset kilometrit ennen majakkaa voivat olla haasteellisia tiestön kunnon vuoksi, joten suosittelemme ajamaan huolellisesti.

Vierailusi aikana Vatungin Pookissa, nauti alueen rauhasta, luonnonkauneudesta ja rikkaasta kulttuurihistoriasta. Majakkayöpymisen lisäksi alue tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja luonnossa liikkujalle ja kulttuurihistoriasta kiinnostuneelle.

Tervetuloa Vatungiin nauttimaan unohtumattomasta lomasta!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos