Viking Republic Nature Camp

Parcelas

Hålan, 457 51 Bullaren

Descripción

Välkommen till Viking Republic Nature Camp, en unik oas belägen i det natursköna Bohuslän, Sverige. Vår anläggning sträcker sig över ett område lika stort som 15 fotbollsplaner och erbjuder en äkta upplevelse av att leva nära naturen.

Inom detta vidsträckta camp finns ett antal faciliteter designade för att ge dig en bekväm, men ändå autentisk vildmarksupplevelse. Vi har en stilekta svensk stuga där vårt team bor och därifrån koordinerar vi all verksamhet.

Vårt camp är utrustat med allt du behöver för en äventyrlig vistelse: från en utedusch och torrtoaletter till en volleybollplan för de sportintresserade. För kvällsaktiviteter finns flera grill- och eldstäder samt två badbryggor för avkopplande stunder vid vattnet.

Det första av våra planerade timmerhus är redan färdigställt, erbjuder en unik boendeupplevelse mitt i naturen.

Vi tillhandahåller 20 kanoter samt komplett utrustning och tält för de som önskar utforska de omgivande vattendragen eller vill prova på vildcamping i skogarna runt omkring. För dem som ser fram emot en mer stationär vistelse, pågår arbetet för att bygga ytterligare timmerhus, vilka kommer att ge plats för fler gäster och ännu mer komfort.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Bohuslän är känt för sin storslagna natur och Viking Republic Nature Camp ligger i hjärtat av denna skönhet. I närheten av campet hittar du otaliga möjligheter för utflykter och aktiviteter. Vandra längs med kusten och upptäck små, undangömda stränder eller ta en dagstur till någon av de pittoreska småstäderna i området för att njuta av lokal mat och kultur.

För den som söker äventyr finns möjligheten att paddla kanot längs de slingrande floderna eller utforska de djupa skogarna i närheten.

Badplatser finns inom enkel räckvidd, perfekta för en svalkande simtur under de varma sommardagarna. Restauranger, barer och butiker kan du hitta i de närliggande städerna, endast en kort bilresa från campet.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Inför din vistelse hos oss på Viking Republic Nature Camp är det bra att packa med sig kläder för alla väder, då naturen här kan vara oförutsägbar. Glöm inte heller bort bekväma vandringsskor för utflykterna i terrängen. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning för kanot och camping, men en egen ryggsäck för dagsturer kan vara bra att ha.

Under din vistelse är det viktigt att komma ihåg att vi värnar om miljön och följer principen om att inte lämna några spår efter oss i naturen.

Vi uppmuntrar alla våra gäster att delta i detta miljötänk. Vår personal finns alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd om hur du kan göra din vistelse så angenäm och hållbar som möjligt.

Boka din plats redan idag för att säkra en oförglömlig upplevelse i hjärtat av Bohuslän!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

No especificado

Check-out:

No especificado

Campings cercanos