Vilshärads Camping - Halmstad

Parcela de camping

Carpas

Vilshäradsv 24, 305 65 Villshärad

Descripción

I natursköna Vilshärad, 15 minuters väg från Halmstad på Västkusten ligger Vilshärads Camping. Inom gångavstånd finns kilometerlång sandstrand med härliga sanddynor, stort naturreservat med många olika promenadleder och troligtvis Skandinaviens högsta sandkulle.

Hos oss njuter man av lugnet och naturen. På campingen finns liten butik och glasscafé. Vi har en boulbana, utomhus schack samt att vi hyr ut minigolf, supbrädor, cyklar och tandemcyklar.

Totalt finns här över 147 campingtomter för husbil, husvagn och tält. De flesta platserna har häck bakom sig och är på gräsyta vilket ger en lummig avkopplande känsla. Samtliga av platserna är med 10 ampere el.

I servicehusen finns tillgång till toaletter, duschar, skötrum och tvättmöjligheter. Är ni rörelsehindrad finns det självklart tillgång till egna badrum och dusch. Köken är utrustad med både spis, ugn och mikrovågsugn. (25-årsgräns under juli månad)

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Vilshärad bjuder på så mycket mer än sandstrand och fantastiskt naturreservat. Här finns två restauranger med både ala carte och pizza, den ena med rättigheter. Vi har en glashytta där man kan blåsa sitt eget glasalster, gårdsbutik, klädlada, fotbollsgolf.

I naturhamnen som ligger en liten bit bort från anläggningen hittar ni Halmstads kanske bästa krabbfiske. Och granne med Vilshärad finns Ringenäs Golfbana och lite längre bort hittar ni ytterligare några fina golfanläggningar.

Halmstad är utan tvekan en av Sveriges allra mest populära turistresemål med mängder av aktiviteter för folk i alla åldrar.

För barnfamiljer har ni Leos lekland som är givna favoriter. Eller varför inte Sannarpsbadets Äventyrsbad med vattenrutschbanor, bubbelpool och härliga motions- och aktivitetsbassänger. Gokarthallarna på Slottsmöllan erbjuder inomhusbana och passar med andra ord perfekt oavsett väder.

Tylösand med sitt pulserande nattliv och mysiga restauranger ligger på 7 km avstånd från Vilshärads Camping. Här finns nattklubbar, barer och uteserveringar som är öppet intill småtimmarna. Inne på Leif’s Lounge på Hotell Tylösand kan ni ta del av världsartisten Per Gessles utställning av sina och Roxettes alla guldskivor och instrument som numera är historiska. Under sommaren sker mängder med gästframträdanden här. Missa inte detta!

Andra utflyktsmål är Heagårds Skafferi, Syltfabriken Hafi, Wapnö Gårdsbutik, Mostorps Gård och Strandskatorna.

Vill ni ut på ännu längre utflykter kan ni göra som många andra ta shoppingresa till Gekås i Ullared eller en dagstur till vårt kära grannland Danmark.

Fråga gärna personalen på campingen om mer info kring dessa och hur ni planerar utflykterna på bästa sätt.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vilshärads Camping är öppet från slutet av april till slutet av augusti. Exakta datum varierar från år till år. Exakta datumen för fullservice varierar även dom men brukar va kring midsommar till början av augusti då även receptionen är öppen från tidig morgon till sen kväll.

Området är anpassat för rörelsehindrade. Tillgång till wifi finns.

Vilshärads Camping önskar er varmt välkomna, hoppas att vi ses!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/07-31/08

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos