Vimmerby Camping

Parcela de camping

Vimmerby Camping Nossenbaden, 598 93 Nossenbaden

Descripción

Vimmerby camping är anläggningen som är gjord för hela familjen. Vackert belägen vid sjön Nossen endast 3 km från Vimmerby, i vårt vackra Småland. Vimmerby camping erbjuder flertalet faciliteter såsom minigolfbana, vedeldad bastu, lekplats, restaurang med fulla rättigheter och mycket mera.

Vimmerby camping är campingen där man kan umgås. Varför inte hänga i caféet eller njuta av den fina frukostserveringen på morgonkvisten alldeles intill den fina stranden och badområdet. på Vimmerby camping är även de fyrbenta vännerna välkomna.

På Vimmerby camping hittar ni 196 el-platser för husvagn och husbil. Utöver detta finns även andra boendeformer såsom vandrarhem, stugor, lägenheter och tält.

Har man inget emot kylan så kan man besöka Vimmerby camping när som helst under året. På anläggningen finns bastu som håller värmen under de tuffaste förhållandena. Är man endast ute efter de varma sommarkvällarna så rekommenderas antingen juli månad, då är det fullt av liv och rörelse på campingen, eller augusti månad om man är ute efter ett lite lugnare besök.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Vimmerby camping har den vackra skogen och sjön Nossen som sina närmaste grannar. I den sluttande miljön njuter man av solnedgången från alla platser av anläggningen. Vimmerby camping är ligger endast 5 minuters bilfärd från Astrid Lindgrens värld.

För det som inte vet så är Astrid Lindgrens värld egentligen inte bara en värld utan flertalet världar som är samlade på ett och samma ställe. på denna anläggning finner du levande miljöer där det spelas över 50 olika föreställningar med scener och miljöer tagna direkt från Astrid Lindgrens sagoskatt. Efter en god natts sömn på Vimmerby camping får man chansen att gå igenom de otroliga och välkända platserna som Törnrosdalen, Körsbärsdalen och vackra Junibacken. I en helt annan värld alldeles i närheten hittar vi Villa Villekulla och om inte det är nog så hittar man även Mattisskogen. Vimmerby camping erbjuder såklart även familjepaket för Astrid Lindgrens värld.

Även om den mest kända attraktionen i närhet till Vimmerby camping är just Astrid Lindgrens värld så är badstranden på Vimmerby camping ansedd som den bästa i Vimmerby kommun. Stranden är inte så långgrund men trots detta är det mycket lätt för en förälder att ha koll på barnen från den fina gräsmattan. På stranden njuter du av olika badmöjligheter och varför inte hyra en kanot eller trampbåt eller ta ett bad vid sjöbastun som finns alldeles intill campingen.

Inne i Vimmerby finner du även restauranger som Vimmerby torg och Bakfickan belägna endast 3 km från campingen. Här kan ni njuta av en härlig atmosfär samt strosa runt i den idylliska småstaden.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Bommen på Campingplatsen öppnar klockan 07:00 på morgonen och låses återigen klockan 23:00 på kvällen. På Vimmerby camping finns det alltid personal som sover på området under natten för att kunna hjälpa till ifall det skulle vara något.

  • Närmaste flygplatsen är Linköpings flygplats, belägen 85 km från Vimmerby camping.
  • Om du anländer efter 22:00 behöver du meddela campingen i förväg.
  • Restaurangen Nossen samt baren har endast öppet under sommarsäsongen.
  • Tystnadsregler gäller mellan klockan 23:00 och 07:00
  • 18 årsgräns gäller för incheckning och rökning är förbjuden.

Varmt välkommen till Vimmerby Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

21/05-30/09

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos