Vinkelgaard

Parcela de camping

Vigerstedvej 8 , 4100 Ringsted

Descripción

På Vinkelgaard kan du slappe af, hilse på dyrene og måske finde nogle bær eller urter at plukke. Sid i en traktor. Lav en bål. Nyd morgensolen på palle-sofaerne. Tag en tur ned ad Ringsted Oplevelsessti. Tag en cykeltur til det nærliggende pandekagehus og svømmesøen. Lad din hund løbe løs i det indhegnede hundeområde. Kør mountainbike-ruten ved Haraldsted. Der er et bålområde, udendørs køkken og masser af muligheder for leg. Vi har forskellige gårddyr, herunder får, geder, minigrise, kaniner, høns og ænder.

Du kan nemt nå vores sted til fods eller på cykel direkte fra Ringsted Oplevelsessti, og vi byder også biler, autocampere og campingvogne hjerteligt velkommen. Vi har en hyggelig bålplads, et udendørs køkken og en overflod af legemuligheder.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I nærheden af Vinkelgaard er der masser af aktiviteter at udforske. Du kan tage en afslappende gåtur eller cykeltur langs Ringsted Oplevelsessti og nyde den smukke natur. Besøg det nærliggende pandekagehus og svømmesøen, hvor du kan nyde lækre pandekager og tage en forfriskende dukkert. Lad din hund løbe løs i det indhegnede hundeområde og se den have det sjovt. Prøv mountainbike-ruten ved Haraldsted for en spændende cykeloplevelse. Gå på opdagelse i naturen og se om du kan finde bær eller urter at plukke. Der er noget for enhver smag nær Vinkelgaard!

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vi har åbent hele året rundt. Vi kan desværre ikke tilbyde toilet- og bade faciliteter i denne sæson. Velkommen til Vinkelgaard.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos