Vristulvens äventyrscenter

Glamping

Dyrenäs 24, 542 94 Mariestad

Descripción

Vi erbjuder endast glamping, en lyxig campingupplevelse, där allt ingår: aktiviteter, mat och boende. För att göra din vistelse ännu mer minnesvärd, kommer du att laga din mat över öppen eld. Eldstaden finns i närheten av ditt tält och skapar en mysig atmosfär på kvällen. Vi tillhandahåller råvarorna och ger dig recept och instruktioner för att tillaga maten själv över din eld. Du kan antingen tända en eld med eldstål eller använda papper och en gasolbrännare. Om du föredrar att använda grillkol går det också bra. Om det är förbjudet att elda finns det ett utekök med en muurikka eller en eldstad inomhus som du kan använda.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På en udde vid sjökanten i norra delen av sjön Vristulven ligger Äventyrscentret. Det är beläget mitt i Naturreservat Vristulven, som enligt länstyrelsen har ett högt naturvärde med en vacker skogssjö som innehåller flera öar, sandstränder, myrmarker och olika typer av gammelskogar och barrblandskogar.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

När du beställer boende, behöver vi veta om du har några allergier eller önskar vegetariska alternativ. På första dagen serveras viltkebab med tillbehör, där du kan välja mellan viltsvinskött, kyckling eller vegetarisk. Rätten innehåller pitabröd, gurka, tomat, isbergssallad, rödlök, persilja och två såser. Frukosten på dag två är förberedd och finns i ett kylskåp för dig att hämta när det passar dig. Lunchen består av en tunnbrödsrulle med kyckling eller vegetariskt alternativ, grönsaker och en sås. Du kan ta med dig rätten på en utflykt och kylklampar finns tillgängliga. På kvällen tillreder du din egen hamburgare med tillbehör över öppen eld, där du kan välja mellan kött eller vegetariskt alternativ. Friterade potatisklyftor ingår också, som tillreds i en fettsnål fritös. Frukosten på dag tre är också förberedd och finns i kylskåpet. Utcheckning är senast kl.11. Alla rätter inkluderar lätt dryck och kaffe/te. Middagarna på dag ett och två är delvis förberedda, där du själv tillreder dem över öppen eld. Lunch och frukost är färdiga. Du är välkommen att ta med egen lämplig dryck såsom vin eller öl.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

03/05-29/09

Check-in:

16.00

Check-out:

11.00

Campings cercanos