Vuollerim Camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Bodenvägen 100, 960 30 Vuollerim

Descripción

Välkomna till Vuollerim camping! Vuollerim camping är den vackra och skogsnära campingen som ligger belägen vid sjön Sandstjärn som ligger i byn Vuollerim, cirka 45 kilometer sydost om jokkmokk längs väg 97 mot städerna Luleå och Boden.

Vuollerim Camping är en vacker sommarcamping som vid normalfallet håller öppet från midsommar till och med september månad, allt beroende på hur länge sensommarvärmen håller i sig upp i norr.

Vuollerim Camping är i dagsläget ett komplement och en del av Hotell Vuollerim samt Älvarnas hotell. När ni skall checka in på anläggningen gör ni det just i lobbyn på hotell Vuollerim som ligger cirka 250 meter från campingplatserna.

Väl på campingområdet hittar ni platser för både husvagn, husbil samt tält. Förutom detta finns det även stugor samt såklart hotellrum.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Är ni hungriga och vill få i er en måltid? vare sig det handlar om frukost eller middag så kan alla campinggäster även boka in sig i restaurangen Gästgiveriet. njut av husmanskost, a la carté och gofika! Gästgiveriet erbjuder både platser att sitta inomhus och utomhus samt har även en bar med fullständiga rättigheter.

Vid hotellet finns även en mindre kiosk där ni kan köpa förnödenheter som till exempel godis, drycker, vykort, frimärken, tandborstar, tandkräm och mycket mera!

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Förutom att ni hittar jokkmokk cirka 45 kilometer från Vuollerim Camping så hittar ni även byn Vuollerim som är väl värt ett besök under er vistelse här. Väl inne i byn hittar ni en välsorterad coop mataffär liksom bygghandeln som har allt från byggvaror, inredning och lite olika presenter samt agerar som postombud. Ni hittar även här en sportbar där det serveras allt från pizza och hamburgare till grillar och sallader.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/07-14/08

Check-in:

15:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos